De FoodMediairs

Bastiaan Schlosser is een culinaire duizendpoot. Vanuit zijn vorige baan bij ProCa-MPP Communicatie is hij medeorganisator geweest van barbecuekampioenschappen en barbecuebeurzen (bv. OutdoorKookFair). Als kok geeft hij vele workshops aan bedrijven  en consumenten vanuit de kookstudio Kook&Barbecue Business te Velp. De Nederlandse pers weet hem altijd te vinden als het gaat om hoe je nou moet barbecueën. Zijn grafische achtergrond (Grafisch Lyceum Eindhoven) geeft hem een gedegen kijk op drukwerk en vormgeving. Samen met Barbara Schlosser is hij eigenaar van FoodMediair.



Barbara Schlosser is sinds 2005 hoofdredacteur van receptenmagazine Lekker Koken met.. Hierdoor beschikt zij over een ruime culinaire kennis en redactionele vaardigheden. Door haar opleiding in International Hospitality Management met marketing specialisatie biedt zij bedrijven een gedegen communicatieadvies aan. Bij internationale hotelketen NH Hoteles is zij als marketing manager leisure begonnen en daarna is Barbara bij ProCa-MPP Communicatie doorgegaan in de marketing en culinaire redactie. Nu verzorgt zij voor grill-en barbecue FIRE&FOOD en receptenmagazine Lekker koken met... de eindredactie.




 



De FoodMediairs in de media:
Artikel in de Gelderlander 8 & 9 februari 2012, werkboek Barista Basic Level 1
Persbericht 2012 Lancering werkboek Barista Basic Level 1 op Horecava Barbara Schosser
Artikel in de Gelderlander, 25 juli 2011: BBQ Camp met Ralph de Kok
Artikel in NRC, 25 juni 2011: Recensie Fire&Food
Artikel in de Gelderlander, 19 maart 2011: BBQ-ers op de stoel van uitgever
TV-optreden Bastiaan Schlosser bij WNL, 13 mei 2011: BBQ-en is hot!
TV-optreden Bastiaan Schlosser bij Hart van Nederland - Bastiaan Schlosser, BBQ Tips