Fire&Food

FoodMediair is de uitgever van het eerste Nederlandse grill- en barbecuemagazine FIRE&FOOD.

Klik hier voor gratis wintereditie!

FIRE&FOOD is het lifestyle-magazine voor mensen die genieten van het leven en het liefst hun vrije tijd buiten doorbrengen met familie en vrienden. Barbecueen is met deze levensstijl onlosmakelijk verbonden. FIRE&FOOD laat de mooiste facetten van het ‘buitenleven’ zien en informeert de lezer twee keer per jaar over de nieuwste trends van de Europese Grill- en barbecuescene. Achtergrond informatie, handige tips, informatieve onderwerpen vormen  de basis voor een mooi aantrekkelijk magazine. FIRE&FOOD  biedt de lezer een compleet overzicht van de nieuwste barbecues. Dit geeft de lezer een goed naslagwerk wat hem helpt bij het kiezen van de juiste barbecue.

Formule

FIRE&FOOD is uniek in Nederland  en heeft een schat aan informatieve kennis voor de lezer. Het redactionele concept omvat verschillende thema’s  zoals bijvoorbeeld de Basics – hier krijgt de lezer alle benodigde informatie over hoe te barbecueën – en het thema  Classics – waar de historie wordt uitgelicht. In de reportages  worden de diverse facetten van eten en drinken besproken.  Aan de orde komen bijvoorbeeld wat zijn origenele vlees,- groente en visproducten voor op de barbecue. Door te werken met recepten met een duidelijke handleiding kan iedereen zo aan de slag.

Lezersprofiel
De lezer van FIRE&FOOD is grotendeels mannelijk, welgesteld, gaat voor kwaliteit en is merkgevoelig.

Verspreiding
FIRE&FOOD wordt in een oplage van 20.000 stuks  verspreid. De verspreiding is onder te verdelen in abonnees en  losse verkooppunten zoals kook- en delicatessenwinkels, versleveranciers, retail en tuincentra.

Verschijning
FIRE&FOOD verschijnt 4 keer per jaar: april, juni, juli en een online editie in november.

Kijk voor meer informatie op www.fire-food.nl